Akdeniz Üniversitesi

Magnetik Alan ve Kirlilik Ölçümleri

Baskı Devre Gürültü Azaltma Çözüm Hizmetleri

Endüstriyel ve Medikal Uygulamalar Mikrodalga Uygulama ve Araştırma Merkezi

Merkez, Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Selçuk HELHEL ve Dr. Şükrü ÖZEN tarafından 2006 yılında DPT'ye sunulan "Endüstriyel ve Medikal Uygulamalar Mikrodalga Uygulama ve Araştırma Merkezi " ileri alt yapı projesinin kabul edilmesi ile başlatılan çalışmalar sonucunda, 12 ARALIK 2007 Tarihli Resmi Gazetede Merkez Yönetmeliği yayımlanarak kurulmuştur.

Sayfa Özeti: Hakkımızda

Sayfa Açıklaması: Merkez, Akdeniz Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Dr. Selçuk HELHEL ve Dr. Şükrü ÖZEN tarafından 2006 yılında DPT'ye sunulan "Endüstriyel ve Medikal Uygula

Anahtar Kelimeler:

İLETİŞİM:Akdeniz Üniversitesi Endüstriyel ve Medikal Uygulamalar Mikrodalga Uygulama ve Araştırma Merkezi 07058 Antalya